Salg af Koi Karper

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE RING 9737 1977

Lydum Fiskeland sælger koi-karper fra egen import. Som certificerede importører importerer vi koi-karper i fra de er 5-8 cm store.

Når det er kommet hjem udsættes de i isolerede bassiner med temperet vand i 3 måneders hvor de veterinærkontrollores ved ankomsten, og de frigives først til salg når de igen er godkendt af veterinærkontrollen, hvilket sikre at vores koi-karper er fri for sygdom når de sælges.

Hos Lydum Fiskeland kan du købe koi-karper i størrelsen 10 cm og opefter, og de fås i et utal af farvekombinationer. Koi-karper tilpasser selv deres vækst efter hvor stort et havebassin de går i. Vi vil derfor altid have koi-karper der passer til dit havebassin.

Koi Karper

Koi eller mere specifikt Nishikigoi er flotte og meget dekorative tamme karper der holdes i havedamme eller udendørs bassiner.

Koi'er stammer fra det gamle Kina, men i løbet af Jin dynastiet blev de overført til  Japan og  Korea hvor de er stadig populære som et symbol på kærlighed og venskab. 

En række af farver og farvemønstre er siden blevet udviklet, fælles farver omfatter hvid, sort, rød, gul, blå og creme. De mest populære er Kohaku, Taisho Sanshoku, og Showa Sanshoku.

Se galleri med Koi Karper her (kommer snart)

Fra vores bassiner

Koi Karper Priser fra

10 - 15 cm.     Kr. 200,-

15 - 25 cm.     Kr. 300,-

25 - 35 cm.     Kr. 400,-

36 - 45 cm.     Kr. 700,-

46 - 55 cm.     Kr. 1200,-

Over 56 cm     RING FOR PRIS

 

 

Koi Karper

Koi Karper findes i mange varianter. Når du besøger Lydum Fiskeland, så får du selv lov at vælge præcis den Koi du gerne vil have.